Erik Satie – The Best Of Erik Satie CD

CD: NM
KAPAK: NM
FORMAT: CD
ÜLKE: Avrupa
YAYINLANMA TARİHİ: 2000
LABEL: Naxos
KAT. NO: 8.556688

Stokta yok

Gelince Haber Ver

Bu ürün stoklara geri geldiğinde e-posta ile anında bilgilendirelim.

Stok kodu: 8.556688 Kategoriler:
Açıklama

TRACKLIST

Trois Gymnopédies (Piano Version) (6:54)
1 No. 1: Lent Et Douloureux 2:38
2 No. 2: Lent Et Triste 2:11
3 No. 3: Lent Et Grave 2:02
Six Gnossiennes (14:23)
4 No. 1: Lent 3:10
5 No. 2: Avec Étonnement 1:37
6 No. 3: Lent 2:24
7 No. 4: Lent 2:54
8 No. 5: Modéré 2:29
9 No. 6: Avec Conviction Et Une Tristesse Rigoureuse 1:45
10 Je Te Veux (Valse Pour Piano) 4:22
Avant-Dernières Pensées (3:28)
11.1 Idylle
11.2 Aubade
11.3 Méditation
12 La Diva De L’Empire (Intermezzo Américain D’Après La Célèbre Chanson) 2:28
Les Trois Valses Distinguées Du Précieux Dégoûté (3:51)
13.1 Sa Taile
13.2 Son Binoche
13.3 Ses Jambes
Sarabandes (12:40)
14 Première Sarabande 4:24
15 Deuxième Sarabande 4:23
16 Troisième Sarabande 3:47
Trois Nocturnes (6:42)
17 Premier Nocturne 2:25
18 Deuxième Nocturne 1:47
19 Troisième Nocturne 2:25
20 Rêverie Du Pauvre 4:08
Trois Gymnopédies (Orchestral Version) (9:01)
21 No. 1: Lent Et Douloureux 4:01
22 No. 2: Lent Et Triste 2:42
23 No. 3: Lent Et Grave 2:15
Kondisyon Tablosu

Kondisyon Değerlendirme Tablosu

Uluslar arası kullanılmışlık durumunu gösteren tablo, plak ve diğer medyalar alırken bunlara dikkat ediniz. Bu bilgiler size medyanın durumunu özetler.

 

  • M (Mint – Hiç Kullanılmamış): SS’den tek farkı orijinal ambalajının olmaması yahut açılmış olmasıdır. Hiç iğne değmemiş plaklar yada kullanılmamış medyalar için kullanılır.
  • NM (Near Mint): En yüksek derecede itina ile kullanılmış, en ufak defosu bulunmayan medyalar.
  • EX (Excellent – Mükemmel): Minimum derecede kullanılmışlık belirtileri bulunur. Herhangi bir çizik bulunduğu takdirde bu tanımlama kesinlikle kullanılmaz; sadece çok hafif bir kaç sıyrık varsa kullanılabilir.
  • VG+ (Very Good Plus – Çok İyi Durumda): Plak ve kapak belirgin bir kullanılmışlık arz eder. Disk yüzeyinde çeşitli sıyrık ve izler vardır, ve parlaklık hafifçe kaybolmuştur. herhangi bir atlama ve takılma kesinlikle bulunmaz. Kapakta çeşitli aşınmalar ve hafif bükülmeler olabilir ama herhangi bir yırtık veya eksik olmamalıdır.
  • VG (Very Good – Vasatın Üstü): Plak ve kapak oldukça fazla derecede kullanılmıştır. disk yüzeyi parlaklıklığını kaybetmiştir, çeşitli çizik ve izler içerir. Hafif iğne ağırlığında takılmalar olabilir ama hiçbir atlama olmaması gerekir. Plak kapağı aşınmıştır, rengi solmuş olabilir. Diskin izi (ring wear) belirgin şekilde görülür.
  • G (Good – Vasat): Plak ve kapak aşırı derecede kullanılmıştır.  Plakta derin çizikler bulunabilir, atlamalar ve takılmalar vardır. Kapak çok yıpranmıştır, disk izi çok belirgindir ve kapakta çeşitli bükülmeler ve yırtıklar vardır.
  • P (Poor – Kötü durumda): Plaktaki çizikler çok fazla ve derindir. Disk yüzeyi ve etiket çok yıpranmıştır. Hatta kapak yırtık ve eksik; plak, kırık olabilir. Bu durumdaki bir plak zaten sık olarak satışa sunulmaz; ancak tarihi veya arşivsel önemi büyük olan plaklarda mevzu bahis olabilir.
Taksit Tablosu

Kredi Kartı Taksit

Kargo ve Teslimat

ÜRÜN TESLİMAT

Kargo firması, siparişinizi –iş günleri– 09.00-18.00 saatleri arasında belirttiğiniz adrese teslim etmektedir. Ürününüz kargoya teslim edildiğinde E-Posta yoluyla tarafınıza bilgi iletilecektir. Siparişinizin durumunu “Hesabım" sayfasında bulunan “Siparişlerim" bölümünden anlık olarak takip edebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

İlgili mevzuat uyarınca; Hizmet sağlayıcılar (posta-kargo firmaları) tarafından, posta gönderilerinin alıcıya teslimi aşamasında; asgari olarak; teslim alanın, adı-soyadı, TC kimlik numarası (yabancı uyruklular için pasaport numarası, uluslararası geçerliliği olan muadili belgenin numarası veya TC yetkili mercilerince verilmiş kimliği tespite yarayan belge numarası) kayıt altına alınır ve gerektiğinde ilgili mercilere sunmak üzere gizliliği sağlanarak en az iki yıl süreyle saklanır. Alıcının kimlik bilgilerini vermek istememesi durumunda gönderi teslim edilmez, göndericisine iade edilir.